Skip to main content

Timmermannen

De juiste combinatie van timmerman en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Swipe de leukste
vacatures voor Timmermannen

SMS service Regionaal Loondienst ZZP


Ontvang een sms met een link als er een leuke vacature of opdracht bij komt die voldoet aan jouw wensen. Swipe door de andere beschikbare vacatures en reageer. Zo werk je binnen de kortste keren voor de leukste bedrijven bij jou in de buurt.

Vacatures voor timmermannen

BouwCombi is ook op gebied van de timmerbranche een marktleider.

Tevreden timmerlieden die met plezier naar hun job gaan, dat levert vakwerk op waar ook de opdrachtgever blij van wordt, en waar herhalingsopdrachten voor de timmerman uit voort komen.


De volgende timmer vakgebieden, zijn onze specialiteit

Bouwbedrijven
Als het gaat om bouw- en aannemersbedrijven kennen we de betonbouw, nieuwbouw, verbouw + renovatie, restauratie, dakdekkers en mutatie timmerlieden.

Meubels en interieur
Ook de interieurbouw en meubelmakerij zijn ons bekend, en ook daar helpen wij vakmensen aan de juiste baan.

Hoe gaan wij te werk?

Een specialist in de betonbouw heeft uiteraard andere bekwaamheden dan bijvoorbeeld een renovatie-timmerman

De timmerman zorgt daarom, samen met BouwCombi, voor een uitgebreid profiel dat is voorzien van foto’s, zijn ervaringen, specialiteiten en referenties.
Op deze manier helpen wij de timmerman en het bouwbedrijf de juiste keuze te maken.
Wat uiteindelijk een win-winsituatie zal opleveren.

Het voordeel van ons platform is dat zowel timmerman als opdrachtgever meerdere keuzes heeft, wat de meest ideale match oplevert.

Meld je vrijblijvend en gratis als timmerman aan, en bepaal voortaan je eigen toekomst.

“Bouwcombi is voor mij als freelancer erg betrokken. Als ik zonder werk zit gaan ze op zoek naar een andere baan. Dankzij het uitgebreide netwerk ben ik vaak snel voorzien van een nieuwe baan. BouwCombi werkt transparant en komt hun afspraken na.”

Milko Milev

Renovatietimmerman bij Danny Teerenstra

Case: Milko & Danny Teerenstra

Nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie, bij Aannemer Danny Teerenstra is alles mogelijk. Ook niet alledaagse projecten.

Danny Teerenstra is de aannemer die begrijpt dat bouwen of verbouwen ingrijpend is. Een klant gaat niet over één nacht ijs bij het kiezen voor een bouwbedrijf. Ons vak houdt veel meer in dan vakwerk leveren voor een scherpe prijs. Het gaat om het totale traject, van intake-gesprek tot oplevering. Daarom kiezen wij van aannemersbedrijf Danny Teerenstra voor een persoonlijke benadering. Wij stellen de klant werkelijk centraal. Onze medewerkers zijn flexibel, communiceren helder en de lijnen zijn kort.