Skip to main content

Heb je interesse in vacatures van dit bedrijf? Registreer je vrijblijvend en blijf op de hoogte

Dijkman Carbaat bouw

Dijkman Carbaat Bouw BV is een bouwbedrijf dat zich onderscheidt van collega bedrijven door de compacte organisatie en de korte directe lijnen vanaf de calculatie fase tot de oplevering van het project.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het renoverenonderhoud en inrichting van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen, maar ook voor de nieuwbouw of verbouwing

Door onze wijze van organiseren hebben wij een zeer brede en vaste klantenkring opgebouwd, waaronder architectenoverheden op landelijk en lokaal niveau, vastgoedfondsenbeleggers en vastgoedbeheerders. Nieuwe opdrachtgevers vinden ons via mond tot mond reclame en niet via mooi gedrukte brochures.

Dijkman Carbaat Bouw is gevestigd in Beverwijk en beschikt daar over een modern ingerichte werkplaats voor het maken van standaard kozijnen tot maatwerk interieur meubelen.

Vanwege de groei van het bouwbedrijf, ontstond in 2015 de behoefte aan meer werkruimte. Deze ruimte is gevonden in het pand aan de Flevoland 13 in Beverwijk . Hier beschikken wij over een compleet ingerichte werkplaats van ruim 1000 m2 en 300 m2 kantoor.