Skip to main content

Werving & selectie, zonder risico

Wil je zelf iemand aannemen, maar heb je hulp nodig om de juiste persoon te vinden? Geen nood, voor ons is dit dagelijkse kost. Ons netwerk reikt tot in alle uithoeken van de Kempen (en daarbuiten) en onze recruiters hebben veel ervaring met werving en selectie. Met onze eigen kanalen bereiken we elke dag bovendien duizenden mensen die wel oren hebben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien zetten we je vacature ook op andere jobboards uit. Klinkt keigoed, toch?!

2800  Vakmensen

Uitgebreide screening

Een belangrijk onderdeel van de werving- en selectieprocedure is een uitgebreide screening. Wij sturen geen mensen naar je door als wij denken dat jullie niet écht een match zijn. Daar zit je niet op te wachten, toch? Wij zoeken, jij bepaalt

Kies voor exclusiviteit

Als je kiest voor exclusiviteit, zijn wij jouw extra loyale en betrokken wervingspartner. Samen zoeken we de diepgang op en adviseren je op het gebied van werving en employer branding. Ook pakken wij het hele wervingsbeleid voor je op, alsof we jouw eigen HR-afdeling zijn. Makkelijk hè?

  • Onderscheidende campagnes: employer branding in z’n puurste vorm – wij zetten jouw werkgeversmerk op de kaart en tonen werkzoekenden hoe het is om bij jou te werken.

  • Maximaal bereik: jouw vacatures worden onder de aandacht gebracht bij duizenden mensen in de regio. Zowel online, als offline. Alles voor jouw zichtbaarheid.

  • Doeltreffend: één contactpersoon voor al jouw wervingsvraagstukken, een nauwe en betrokken samenwerking én intensieve begeleiding van werknemers op de werkvloer.


Wanneer kies je voor werving & selectie?

Werving en selectie is voor jou een interessante optie in onderstaande gevallen:

  • Je hebt nieuwe mensen nodig, maar beschikt niet over de know-how en capaciteit om zelf te werven

  • Je huidige wervingsactiviteiten (zoals online vacatures plaatsen) leveren niets op: een duidelijk signaal om je jacht op goed personeel te intensiveren

  • Je wilt rechtstreeks iemand in dienst nemen, zonder tussenkomst van een derde partij

Met onze werving- en selectiemethode kom je op een laagdrempelige manier in contact met kandidaten. Wij doen het voorwerk: dat bespaart jou en je HR-afdeling een heleboel werk! Wij tasten de eerste contacten wel af en zorgen dat iemand gescreend en wel bij je langs komt.

No cure no pay

Het mooiste: je loopt geen enkel risico! Werving en selectie gaat bij Bouwcombi op no cure no pay basis. Je betaalt dus pas wanneer iemand daadwerkelijk bij je aan de slag gaat. We rekenen daarbij een percentage van het bruto fulltime jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, van je nieuwe medewerker. De hoogte van dit percentage is afhankelijk van een aantal factoren, zoals jouw specifieke wensen. Hierover maken we natuurlijk waterdichte afspraken.

NEEM CONTACT OP

Met werving en selectie maken wij werk van jouw werk. We zorgen namelijk dat jij binnen no-time met de juiste kandidaat aan tafel zit. Neem contact met ons op.