Skip to main content

Zelf werven:
hier mag je ’t zelf weten

Wil jij graag zelf aan de slag met het invullen van je vacature? Dan is het in de eerste plaats van belang dat potentiële kandidaten jouw vacature gevonden krijgen. De beste plek om dat te doen is natuurlijk daar waar jouw toekomstige medewerker zich bevindt. En laat dat nou precies hier zijn. Online en in de regio.

2800  Vakmensen

“Bouwcombi heeft ons fantastische geholpen aan een vakkundige zzp’er met kennis van zaken en de juiste Patina DNA.”

Sander Slotemaker

Operationeel directeur Patina

Case: Patina dakdenkers

We ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren platte en hellende daken

Onze mensen zijn meer dan medewerkers. Zij zijn onze ambassadeurs. Dakhelden die elke dag het beste van zichzelf laten zien. Want al onze mensen zien het dak van onze opdrachtgevers als hun eigen dak. Dat maakt hun commitment groot, hun houding servicegericht en hun bijdrage meer dan waardevol. Of ze nu op het dak staan of op kantoor werken.

Mogelijkheden van online werven

Op onze vacaturesite staan alle vacatures in de Kempen verzameld. Door Kempische bedrijven, voor Kempische werkzoekenden. Wist je dat we dagelijks zo’n 1.300 unieke bezoekers trekken? Wij durven wel te wedden dat jouw nieuwe medewerker daarbij zit. Zet jouw vacatures online en bereik duizenden potentiële kandidaten uit de regio. Zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. 

Het plaatsen van je vacature op onze site is een slimme eerste zet. Wil jij echter snel maximaal bereik geven aan je vacature? Adverteer dan op meerdere kanalen en geef een stevige boost aan het bereik van je vacature met onderstaande mogelijkheden.

 • Social media: laat je vacature doorplaatsen op social media en maak gebruik van ons regionale netwerk. Jouw vacature komt, met eigen logo en al, recht onder de neus van onze 10.000 volgers op Facebook. Met de optie ‘gepromoot’ komt er ook nog eens een gerichte advertentie onder jouw gewenste doelgroep.

 • Videocampagne: beeld zegt meer dan duizend woorden – een video is dan ook dé manier om het gevoel en de sfeer van de werkplek neer te zetten. Dat is pas interessant voor kandidaten! Daar heb je nog jaren profijt van.

DIRECT AANMELDEN

Zin om je werving makkelijker te maken? Plaats zelf je vacatures en vind de juiste kandidaat uit de regio!  Meer nodig? Join the club

  Grote kans dat jij meer dan eens per jaar een vacature hebt. Vanwege een periode met veel verloop of omdat je bedrijf aan het groeien is bijvoorbeeld. Dan is een pakket een handige optie. Hiermee kun jij meerdere vacatures plaatsen én deze ook nog eens extra onder de aandacht brengen.

  Plus: je profiteert van nog veel meer voordelen met een pakket. Zo ben je altijd vindbaar met je eigen bedrijfspagina. Kun je gratis stages plaatsen, vacatures aanmerken als topvacatures en krijg je korting op evenementen. En maak je onderdeel uit van een netwerk van lokale mensen – zowel bedrijven als werkzoekenden. Keileuk, toch?!

  Video van jouw bedrijf

  Wij bieden ook de mogelijkheid een video te maken van je bedrijf. Op deze manier weten potentiële werknemers meer over wat ze kunnen verwachten en of zij bij het bedrijf passen.

  Bekijk hier een voorbeeld van een film die wij gemaakt hebben voor een bedrijf. Deze sturen wij per WhatsApp, pushen we via Facebook en andere sociale mediakanalen en tonen wij aan website bezoekers via Google.