Skip to main content

Recruitment:
Jouw topkandidaat laten werven

Laat ons het werk voor je doen. Met recruitment zoeken, vinden en plaatsen wij jouw nieuwe medewerkers. Wij hebben al duizenden medewerkers aan een mooie baan geholpen in de regio. We weten waar we over praten. Met ons grote netwerk in de regio, een eigen marketingafdeling en een zeer ervaren team van recruiters, hebben wij alles in huis om jouw vacatures in te vullen met de beste kandidaten. En niet onbelangrijk: je betaalt ons pas als de kandidaat daadwerkelijk bij je in dienst komt.

2800  Vakmensen

”Bouwcombi anticipeert snel op een openstaande aanvraag en levert vakkundig personeel, daarbij zijn ze transparant en komen hun afspraken na”

Guido Kesselaar

Directeur Kesselaar en zoon

Case: Kesselaar & zoon

Kesselaar & Zn is ontstaan uit een vriendengroep van rugbyers. Nu zijn we een snelgroeiend bedrijf in de bouwsector. 

Wij zijn actief in nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud voor eigenaren en gebruikers. Tot onze klanten behoren woningbouwverenigingen, zorginstellingen, (semi) overheden, architecten, ontwikkelaars en bedrijven. Wij verzorgen maatwerk en kunnen totaaloplossingen bieden in de bouw. Door onze kennis en ervaring in deze werkgebieden maakt dit ons tot een sterke, daadkrachtige partij bij ieder project.

Voor ieder wat wils

Recruitment is eigenlij een verzamelnaam voor detachering, payrolling en werving en selectie. Verschillende diensten met elk hun eigen toepassingen en voordelen. Het ene recruitment is het andere dus niet. Zeker niet bij Bouwcombi!

Voor al onze diensten geldt namelijk: wij gaan voor een langetermijnoplossing en hechten veel waarde aan een persoonlijke klik. We luisteren graag écht naar jouw wensen en weten hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Met onderscheidende campagnes en een enorm bereik, zorgen onze recruiters ervoor dat jij binnen no time goede medewerkers aan je team kan toevoegen. Dat maakt ons jouw recruitmentspecialist in de regio.

Meer over:


DIRECT AANMELDEN

Zin om je werving makkelijker te maken? Plaats zelf je vacatures en vind de juiste kandidaat uit de regio!  Waarom laten werven?
  • Omdat je simpelweg tijd of expertise mist om zelf goede kandidaten te zoeken en screenen.

  • Zodat je vacatures de juiste aandacht krijgen. We zorgen voor onderscheidende campagnes en beschikken over alle kennis en middelen om potentiële kandidaten te bereiken.
  • Om een gezond personeelsbestand op te bouwen met een flexibele schil. Zodat je altijd snel en effectief kan inspelen op groei of krimp binnen je organisatie.
  • Omdat jij mogelijk geen administratieve rompslomp wil en je nieuwe medewerkers niet op je eigen loonlijst kan of wil zetten.
  Jouw voordelen;
  • Je bereikt een doelgroep die je anders niet snel vindt: professionals willen bemiddeld worden naar een baan. Ze kunnen overal aan de slag en willen passend advies van een recruiter die ze begrijpt.

  • Minder kans op mismatch: onze recruiters zijn voortdurend in gesprek met jou (de werkgever) en werkzoekenden. Dat leidt tot een nauwkeurige afstemming van vraag en aanbod, wat de kans op mismatches verkleint. Ook vul je vacatures zo sneller in.
  • Je onderscheidt je als werkgever: zeker in een krappe arbeidsmarkt moet je je onderscheiden. Waarom ben je een aantrekkelijke werkgever? Hoe breng je dat onder woorden? Onze recruiters weten precies welke woorden ze moeten gebruiken en nemen dat dus graag van je over.
  • Je wordt volledig ontzorgd: jij hoeft je droomkandidaat alleen nog maar te ontmoeten en de papieren te regelen (tenzij je voor payrolling of detachering kiest, dan hoeft zelfs dat niet eens!).

  Dus: wil je zelf zo min mogelijk om handen hebben? Ga het gesprek met ons aan en laat ons jou helpen met je werving. Of lees eerst meer over Werving en Selectie, Payrolling en Detachering.


  Toch liever zelf werven?

  Liever zelf aan de knoppen zitten? Meld je aan voor Bouwcombi plaats zelf je vacatures.

  Video van jouw bedrijf

  Wij bieden ook de mogelijkheid een video te maken van je bedrijf. Op deze manier weten potentiële werknemers meer over wat ze kunnen verwachten en of zij bij het bedrijf passen.

  Bekijk hier een voorbeeld van een film die wij gemaakt hebben voor een bedrijf. Deze sturen wij per WhatsApp, pushen we via Facebook en andere sociale mediakanalen en tonen wij aan website bezoekers via Google.