Skip to main content

Vloerenleggers

De juiste combinatie van vloerenlegger en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Swipe de leukste
vacatures voor Vloerenleggers

SMS service Regionaal Loondienst ZZP


Ontvang een sms met een link als er een leuke vacature of opdracht bij komt die voldoet aan jouw wensen. Swipe door de andere beschikbare vacatures en reageer. Zo werk je binnen de kortste keren voor de leukste bedrijven bij jou in de buurt.

Vacatures voor vloerenleggers

BouwCombi is ook op gebied van de vloerenbranche een marktleider.

Tevreden vloerenleggers die met plezier naar hun job gaan, dat levert vakwerk op waar ook de opdrachtgever blij van wordt, en waar herhalingsopdrachten voor de vloerenlegger uit voortkomen.


De volgende vakgebieden, zijn onze specialiteit

Vloerenwinkels
Als het gaat om vloerenwinkels weten we de juiste vakman aan het juiste bedrijf te koppelen. Of het nou gaat om nieuwbouwprojecten of bewoonde situaties

Grote vloerenleggersbedrijven
Ook aan grotere vloerenleggersbedrijven koppelen we graag de juiste vakmensen.

Hoe gaan wij te werk?

Een specialist in PVC heeft andere skills dan iemand die alleen laminaat legt

De vloerenlegger zorgt daarom, samen met BouwCombi, voor een uitgebreid profiel dat is voorzien van foto’s, zijn ervaringen, specialiteiten en referenties.
Op deze manier helpen wij de vloerenlegger en het bedrijf de juiste keuze te maken.
Wat uiteindelijk een win-winsituatie zal opleveren.

Het voordeel van ons platform is dat zowel vloerenlegger als opdrachtgever meerdere keuzes heeft, wat de meest ideale match oplevert.

Meld je vrijblijvend en gratis als vloerenlegger aan, en bepaal voortaan je eigen toekomst.

“Wat PKF kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren. Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Bekir

Functie van de persoon, naam van het bedrijf

Thema: Werving & Selectie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla sit amet velit sed ex feugiat iaculis iaculis ac erat.

Duis tristique ante a gravida ultricies. Sed molestie blandit dolor eu pulvinar. Aliquam eu libero in lectus placerat placerat. Vivamus interdum efficitur volutpat. Ut sit amet tempus eros. Nunc bibendum mi pharetra, malesuada nisi ut, feugiat urna. Aenean eleifend odio lectus, nec cursus dui consequat ut. Sed elementum consectetur fermentum. Cras id metus a sem fringilla placerat. Duis tristique ante a gravida ultricies. Sed molestie blandit dolor eu pulvinar. Aliquam eu libero in lectus placerat placerat.