Skip to main content

Prijzen en pakketten

Bouwcombi is hét platform voor werk in de bouw. Juist daarom hebben we verschillende pakketten om jou goed te kunnen bedienen. We hebben deze samengesteld op basis van het aantal vacatures die je per jaar mag plaatsen. Extra inkopen is altijd mogelijk, maar je profiteert van een extra scherp aanbod door groot of zelfs onbeperkt in te kopen! Kies onderstaand voor je pakket 

“Bouwcombi reageert goed en adequaat op vragen, is open- en transparant m.b.t .de dienstverlening. Zo zijn ze van meerwaarde voor onze organisatie.
Met vriendelijke groet,”

Jelle de Vlas!

eigenaar Haarlem dakopbouw

Case: Haarlem dakopbouw

Haarlem dakopbouw is dé specialist in prefab produceren en plaatsen van dakopbouwen op bestaande woningen.

Met een dakopbouw wordt een hele nieuwe verdieping op de bestaande woning gerealiseerd, veel huizen zijn hiervoor geschikt. Een dakopbouw levert u naast een hoop ruimte, woongenot en plezier ook vaak waardevermeerdering van uw woning op. Wij zijn in staat om een opbouw binnen een dag wind en water dicht te plaatsen. De HSB (hout skelet bouw) elementen van een opbouw worden hiervoor vooraf in onze werkplaats grotendeels vervaardigd. Vervolgens is er tussen de 3 en 6 weken nodig om de binnenkant van de opbouw af te maken.