Skip to main content

Detachering

Kies je voor detachering? Dan gaan wij op zoek naar een passende werknemer voor je bedrijf. Deze komt (in eerste instantie) bij ons op de loonlijst. Zo zijn wij juridisch werkgever en loop je zelf een stuk minder risico. En die administratieve rompslomp nemen wij ook voor onze rekening.

2800  Vakmensen

Passende afspraken

Voordat we de boer op gaan om een topkandidaat te vinden, maken we een aantal afspraken. Bijvoorbeeld over de duur van de opdracht en het aantal uren waarvoor je iemand zoekt.

Na een inleenperiode, is het mogelijk om een kandidaat een contract binnen je organisatie aan te bieden. Het andere uiterste kan ook: mocht het nu zo zijn dat jullie match toch niet zo ideaal is (helaas, het kan een keer gebeuren) dan kan de opdracht onder voorwaarden worden beëindigd.

Kies voor exclusiviteit
Als je kiest voor exclusiviteit, zijn wij jouw extra loyale en betrokken wervingspartner. Samen zoeken we de diepgang op en adviseren je op het gebied van werving en employer branding. Ook pakken wij het hele wervingsbeleid voor je op, alsof we jouw eigen HR-afdeling zijn. Makkelijk hè?


Waarom zou je detachering willen gebruiken?

Detacheren is een oplossing voor jou in deze situaties:

  • Onderscheidende campagnes: employer branding in z’n puurste vorm – wij zetten jouw werkgeversmerk op de kaart en tonen werkzoekenden hoe het is om bij jou te werken.

  • Maximaal bereik: jouw vacatures worden onder de aandacht gebracht bij duizenden mensen in de regio. Zowel online, als offline. Alles voor jouw zichtbaarheid.

  • Efficiency: één contactpersoon voor al jouw wervingsvraagstukken, een nauwe en betrokken samenwerking én intensieve begeleiding van werknemers op de werkvloer.

Met detachering zijn wij eigenlijk je (externe) HR-afdeling. Zo hoef jij je zelf geen zorgen te maken over werving, contracten en de bijbehorende administratie. Voor een gedetacheerde medewerker stellen wij zelfs opleidingsbudget beschikbaar!

NEEM CONTACT OP

Met detachering zoeken wij je nieuwe medewerkers en plaatsen we ze bij ons op de loonlijst. Later kun je ze zelf onder contract nemen.  Neem contact met ons op.