Skip to main content

Werk voor vakmensen, door vakmensen!

Bij BouwCombi vind je de geschikte opdrachtgever of vakman die bij jou past. Zowel voor zzp’ers als voor vast dienstverband.


Bij ons draait het om wat er nou echt bij jou past. Daarom gaan wij op zoek naar een baan of de geschikte vakman die op alle vlakken aan jouw wensen voldoet. Ben jij op zoek naar een baan of op zoek naar de geschikte vakmensen? Meld je dan aan via onze site of sociale mediakanalen. Je aanmelding is altijd vrijblijvend en gratis. Zodra wij jouw aanmelding ontvangen hebben, nemen we telefonisch contact met je op. In dit gesprek vullen wij jouw profiel verder aan om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van jouw wensen en werkervaring. Op deze manier kunnen wij de opdrachtgevers en vakmensen zo goed mogelijk op elkaar afstemmen!

Swipe de leukste bouwvacatures

SMS service Regionaal Loondienst ZZP


Ontvang een sms met een link als er een leuke vacature of opdracht bij komt die voldoet aan jouw wensen. Swipe door de andere beschikbare vacatures en reageer. Zo werk je binnen de kortste keren voor de leukste bedrijven bij jou in de buurt.

Bepaal zelf je uurtarief

Je bepaalt zelf of je als zzp’er of in vast dienstverband aan de slag gaat en in welke regio je wilt werken. Op deze manier werk je altijd bij jou in de buurt! Verder bepaal je ook zelf je eigen uurtarief. Je ontvangt hiervan altijd het volledige bedrag zodra je via Bouwcombi aan de slag gaat. Zodra we een opdrachtgever gekoppeld hebben aan de geschikte vakmensen, betaalt de opdrachtgever een fee per week.

Ga aan de slag!

Zo! We hebben je account volledig gemaakt en jij hebt je uurtarief bepaalt. Wij gaan op zoek naar een opdrachtgever of schilder die bij je past. Als wij denken de passende samenwerking gevonden te hebben, nemen wij contact met je op en kan je aan de slag!