Skip to main content

Payrolling: jij zoekt, wij regelen

Met payrolling draaien we de rollen eens om: jij zoekt zelf een kandidaat (of je hebt al iemand gevonden) en wij regelen de hele papierwinkel. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de personeelsadminstratie en je nieuwe medewerker komt zelfs bij ons op de loonlijst. Lekker makkelijk en ideaal voor kleine ondernemers.

2800  Vakmensen

Juridisch werkgeverschap is gedekt

Het juridisch werkgeverschap en de salarisadministratie komen voor onze rekening. Jij behoudt je flexibele schil. Doordat je geen omkijken hebt naar de formele kanten van het werkgeverschap houd je meer tijd over om je bedrijf te runnen. Over zaken als doorbetaling bij verzuim en ontslagvergoedingen hoef jij je totaal geen zorgen te maken.

Personeel voor een all-in kostprijs

Nog zo’n mooi voordeel van payrolling: je ontvangt van ons één overzichtelijke factuur. Daarop staat de all-in kostprijs van je personeel. Niks onduidelijk, maar supertransparant!

Veranderde wetgeving

In 2019 is de wetgeving rond payrolling veranderd. Dit heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van een payrollmedewerker hetzelfde moeten zijn als de medewerkers die in dienst zijn bij jou, de opdrachtgever. Dit kan betekenen dat payrolling voor jou duurder en minder flexibel wordt. Hier kunnen we je natuurlijk alles over vertellen.


Wanneer is payrolling iets voor jou?

Payrolling is een oplossing voor jou in deze situaties:

  • Als je iemand in dienst wilt nemen met beperkte risico’s

  • Als je geen personeelsadministratie wilt optuigen (of als je hier de kennis niet voor hebt)
  • Bij tijdelijke vervanging van een medewerker, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap

NEEM CONTACT OP