Skip to main content

Wij helpen je bij het behalen van je productie

Bedrijven in de bouw zijn veel tijd, energie en geld kwijt aan het vinden van geschikt en passend personeel. BouwCombi neemt deze zorg uit handen zodat je meer tijd over houdt voor andere taken. Daarnaast is het vaak lastig om tijdelijk of vast personeel te vinden dat écht past bij het bedrijf. Bij ons ligt de focus op het vinden van personeel dat voldoet aan jouw wensen. Op deze manier heb jij als bedrijf voor minder energie, beter personeel!

1250  Vakmensen

De vakman die bij je past

In het eerste contact zullen wij u verschillende vragen stellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen en voorkeuren. Het gaat hierbij vooral om wat bij jou past en wat jij belangrijk vindt. Vind je doorzettingsvermogen, ervaring of specialismen belangrijk? Zoek je vast personeel of tijdelijk? Dit zijn voorbeelden van aspecten die van belang zijn om een zo goed mogelijke selectie van vakmensen te kunnen maken.

Wij maken een selectie

Zodra wij al je gegevens op een rijtje hebben, gaan wij aan de slag om passend personeel voor je te zoeken. Wij kijken hier naar de verschillende profielen en ook de wensen van deze vakmensen. Op deze manier zoeken wij naar het beste voor beiden! Als wij denken een potentiële match te hebben gevonden, nemen wij contact met je op. Samen bekijken we of er vakmensen in de selectie zitten die uitgenodigd kunnen worden voor een gesprek.

Aan de slag!

Als het tussen je bedrijf en de vakman klikt, worden de gegevens uitgewisseld en kunnen jullie samen aan de slag! De vakman stuurt wekelijks de gewerkte uren naar het bedrijf én naar ons door. Wij factureren jullie een percentage per gewerkt uur.. Voor de vakmensen is het altijd gratis en vrijblijvend. Onze hulp voor bedrijven is vrijblijvend als er geen geschikte samenwerking uitkomt.

Video van jouw bedrijf

Wij bieden ook de mogelijkheid een video te maken van je bedrijf. Op deze manier weten potentiële werknemers meer over wat ze kunnen verwachten en of zij bij het bedrijf passen.

Bekijk hier een voorbeeld van een film die wij gemaakt hebben voor een bedrijf. Deze sturen wij per WhatsApp, pushen we via Facebook en andere sociale mediakanalen en tonen wij aan website bezoekers via Google.

Ja, neem contact met mij op om
de mogelijkheden te bespreken.
Ja, neem contact met mij op om de mogelijkheden
te bespreken.