Skip to main content
Branches
waarin we werken

Specialist in vakwerk

Vakmensen in de bouw verdienen beter. Qua inkomsten, maar ook qua aandacht. Dat is onze filosofie. Wij specialiseren ons dus op een paar deelfactoren in de bouw. Waar we een toegevoegde waarde kunnen hebben bij het tot stand laten komen tussen de beste vakmensen en bijbehorende bedrijven.

Vloerenleggers

De juiste combinatie van vloerenlegger en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Timmermannen

De juiste combinatie van timmerman en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Schilders

De juiste combinatie van schilder en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Lassers

De juiste combinatie van lasser en werkgever is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Elektromonteurs

De juiste combinatie van elektromonteur en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.

Installateurs / Dakdekkers

De juiste combinatie van installateur of dakdekker en opdracht is onze missie. Wij willen dat elke vakman altijd de beste klus heeft, waar zijn kwaliteiten tot recht komen.