Skip to main content

Hier doen we niet moeilijk

Goede mensen vinden. Makkelijker gedaan dan gezegd. Wat ons betreft, want wij vinden dat je het niet moeilijker moet maken dan het is. Daarom breng je via ons binnen een paar klikken je vacature onder de aandacht bij alle mensen in de Kempen. Zie je het niet zitten om die stroom aan kandidaten zelf af te handelen, dan nemen wij dat gewoon uit handen. Door alle reacties te filteren en zelfs de eerste gesprekken te voeren. Makkelijk, toch?

Zelf werven: hier vind je de juiste mensen

Gewoon hier. In de Kempen. Er is hier mooi werk te halen en te vergeven, zo vinden wij. Dat is wel te zien aan ons vacatureplatform, waarop werkgevers en werkzoekenden binnen de Kempen bij elkaar komen. Of je nu een losse vacature plaatst of een online wervingscampagne inzet. Meld je aan, plaats vacatures en overtuig die nieuwe medewerker om bij jou te solliciteren.

Meer over zelf werven Bekijk de pakketten

Laten werven: jouw werving in goede handen

Geen zin om te zoeken? Doen wij het toch voor je. Met onze kennis van (en liefde voor) de regio en een Kempisch topteam weten wij de juiste mensen wel op te snorren. We nemen je alle vragen rondom werving uit handen. En het proces trouwens ook.

Hoe doen we dat? Altijd lokaal. Met oog op een echte klik (en niet de snelle winst). En: op een manier die bij jou past. Werven kan op zoveel manieren en langs zoveel kanalen. Wij weten precies welke methode uit het volgende rijtje het beste op jouw wensen aansluit:

Ook organiseren we events, bijvoorbeeld de Open Bedrijven Dag of het Kempenevent. Een perfect moment om jouw onderneming te promoten en kennis te maken met andere bedrijven, werkzoekenden en andere geïnteresseerden uit de regio.

meer over laten werven Jouw wervingswensen bespreken

Hier kennen we elkaar

Wij kénnen de Kempen. Bij Werken in de Kempen richten we ons enkel en alleen op één specifieke regio. We hoeven je niet meer uit te leggen welke. We kennen de Kempen, de mentaliteit en de mensen. We spreken de taal. We helpen dagelijks mensen aan het werk bij Kempische bedrijven. Hier kennen we elkaar en hier helpen we elkaar.

Meer over ons