Skip to main content

Heb je interesse in vacatures van dit bedrijf? Registreer je vrijblijvend en blijf op de hoogte

Kodi BV

Kodi is in 1980 opgericht door Theo Koopman en Adriaan van Diepen. In de loop der jaren is het pakket aan diensten steeds uitgebreid. Kodi heeft zich ontwikkeld tot dé specialist van Nederland op het gebied van energiebesparende technieken. Ontwikkelen, adviseren, engineeren en realiseren zijn kernactiviteiten. Door de kennis, kunde en gedrevenheid van onze medewerkers zijn wij in staat om alle voorkomende werkzaamheden in het vakgebied aan te kunnen. Dit kan gaan om grote, maar ook om kleinere projecten.

Bij Kodi staat de opdrachtgever centraal en zijn al onze activiteiten erop gericht om voor de opdrachtgever de meest effectieve installaties te ontwerpen en te realiseren. Door middel van een haalbaarheidsonderzoek met een gedegen kosten-/batenanalyse kunnen wij in een beginstadium al aangeven wat de terugverdientijd van de installaties zal zijn.

Kodi ontwerpt, realiseert en onderhoudt installaties op het gebied van Werktuigkundige Installatietechniek, Warmtepomptechniek, Koudetechniek, Bronsystemen, Meet- en Regeltechniek en Elektrotechniek. Om succesvol te opereren, wordt een integrale aanpak gehanteerd, die naast de toepassing van de technische mogelijkheden ook het in kaart brengen van de subsidiemogelijkheden omvat. Deze integrale aanpak kan worden gegarandeerd door de ontwikkelde technieken en vakgebieden waar Kodi zich in heeft gespecialiseerd.

Kodi is zich ervan bewust dat er voor de realisatie van succesvolle projecten vruchtbare samenwerkings-verbanden noodzakelijk zijn. Daarom worden er intensieve contacten onderhouden met wetenschappelijke instellingen (ECN, TNO), de overheid (RVO), adviesbureaus, architecten en projectontwikkelaars, die allen een specifieke en essentiële rol binnen het totale traject vervullen. Op deze wijze kunnen wij verantwoord bouwen aan een beter leefmilieu.

Kodi houdt zich dus vooral bezig met Duurzame energie, Haalbaarheidsonderzoeken, Turn-key installaties, Monitoring en beheer, Warmtepompsystemen, Warmtepompboilers, Aardenergiesystemen, Energieheipalen, Asfaltenergie en Zonne-energie.

Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van installaties is veel meer dan het plaatsen van apparatuur en aanbrengen van leidingwerk. Door het toepassen van de nieuwste technieken, door aandacht te besteden
aan regelgeving en veiligheid en door oog te hebben voor details, kan Kodi borg staan voor zeer goede en bedrijfszekere installaties. Duurzame installaties zijn een zaak voor Professionals. Alleen dan heeft u de zekerheid van optimale, duurzame en energiezuinige installaties, die geheel op uw wensen zijn afgestemd.