Skip to main content

Heb je interesse in vacatures van dit bedrijf? Registreer je vrijblijvend en blijf op de hoogte

Plat en Plat

Familiebedrijf Plat & Plat B.V. is een schilders- en onderhoudsbedrijf dat gevestigd is in Volendam. In 1987 is Plat & Plat ooit gestart als schildersbedrijf, maar inmiddels biedt Plat & Plat met ruim 30 jaar ervaring complete duurzame oplossingen voor ieder onderhoudsprobleem.

De gezonde arbeidsmentaliteit heeft ervoor gezorgd dat Plat & Plat inmiddels een vakkundig en gevarieerd team heeft van circa 65 vaklieden.

De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit professionele woningcorporaties, vastgoedeigenaren en beheerders. Door de jaren heen is wederzijds vertrouwen en een bestendige relatie opgebouwd met deze opdrachtgevers. Vanuit opdrachtgevers is waardering voor de gerealiseerde klanttevredenheid, vakmanschap, een goede prijs-kwaliteitverhouding, klantomgang, werkwijze en pro activiteit (in uitdagende projecten).

Erkend Leerbedrijf

Bij Plat & Plat staan echt vakmanschap en het aanbod van jong talent hoog in het vaandel. Het zijn van een Erkend Leerbedrijf draagt dan ook bij aan de realisatie van deze waarden. Door middel van het aanbieden van diverse cursussen en opleidingen zorgt Plat & Plat ervoor dat het personeel constant in ontwikkeling blijft.

Missie en visie

Plat & Plat streeft naar een duurzame en resultaatgerichte aanpak volgens het gewenste kwaliteitsniveau. Samenwerking met eigen medewerkers, maar ook met ketenpartners, opdrachtgevers, externe deskundigen en bewoners staan hierbij centraal. De opdrachtgevers vervullen hierbij steeds meer een regierol.

Door middel van een resultaatgerichte aanpak, focust Plat & Plat zich op bewonersgedrag, duurzaamheid, energieprestatie, leefbaarheid, veiligheid, & gezondheid en techniek.

De belangrijkste kernwaarden van Plat & Plat zijn ontzorgen, klantgerichtheid en pro activiteit, kwaliteit en deskundigheid, transparantie en lange termijnvisie.