Skip to main content

Heb je interesse in vacatures van dit bedrijf? Registreer je vrijblijvend en blijf op de hoogte

Breko shipbuilding

Bij BREKO staat een gemotiveerd team van gedreven vaklui dag en nacht en zeven dagen op zeven klaar om uw continuïteit te waarborgen, op de door u bepaalde locatie.

BREKO is gestart in 1974 als bedrijf voor reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. In die tijd is BREKO gevestigd aan de Noord. Die gunstige ligging zorgt ervoor dat steeds meer binnenvaartschippers bij BREKO aankloppen voor servicediensten. Het aantal klanten groeit en de activiteiten breiden zich uit. Als antwoord hierop maakt BREKO begin jaren tachtig de stap naar nieuwbouw van binnenvaartschepen. Al snel zorgen de typerende klantgerichtheid en innovatieve instelling van het bedrijf ervoor dat ook deze nieuwbouwwerf een klinkende reputatie heeft. Door de uitbreiding van activiteiten verhuist BREKO van de oever aan de Noord naar de oever aan de Merwede en de kade van de Ketelhaven. Een locatie onder de rook van de Rotterdamse haven.

In 1998 komt PSI erbij voor het leveren en installeren van pijpleidingsystemen voor de scheepvaart en industrie. Een mooie aanvulling waardoor we ons als totaaloplosser op de nationale en internationale markt kunnen neerzetten.

PSI heeft sinds 2008 een productiehal in Servië. Daar werken we nauw samen met de naastgelegen cascobouwer. Wij leveren de pijpleidingsystemen en installeren deze eveneens.

Sinds 2018 voeren we ook op onze werf in Hemiksem werkzaamheden uit. Een mooie locatie waarmee we onze dienstverlening op steenworp afstand van de haven van Antwerpen hebben kunnen uitbreiden.